Universele absorptieslangen en -kussens nodig? - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Universele absorptieslangen & kussens

11 Artikel(en)

per pagina

11 Artikel(en)

per pagina

Op zoek naar universele absorptieslangen en kussens?

Bent u op zoek naar universele absorptieslangen en kussens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Oil Control Systems kunt u van alles vinden op het gebied van olie en chemicaliën lekkage. Onze absorptieslangen en kussens zijn in dit geval universeel in te zetten en niet specifiek geschikt voor een bepaalde vloeistof of bijvoorbeeld olie. Hier hebben wij namelijk ook nog gespecialiseerde producten in.

Absorptieslangen, voor welke werkzaamheden zijn ze geschikt?

Bent u bezig met bepaalde werkzaamheden en heeft uw vloeistof gelekt? Vervelend! Maar met onze absorptieslangen weet u zeker dat het lekkagegebied zich niet verder uit gaat breiden. Door de slang om het gebied heen te leggen zal de vloeistof zich niet verder verspreiden. Doordat u het gebied eigenlijk kadert, kan de vloeistof geen enkele kant meer op.

Voor welke vloeistoffen zijn de universele absorptieslangen geschikt?

Dit type slang is geschikt voor bijna elk type vloeistof. Of het nu om gevaarlijke vloeistoffen gaat, of dat u met de absorptieslangen wateroverlast wil bestrijden, het is erg uiteenlopend. Denk hierbij ook aan vloeistoffen als zuren, basen, logen, oplosmiddelen en koelvloeistoffen. Eigenlijk gaat het hierbij om allerlei industriële vloeistoffen.

De vloeistof zit in de absorptieslang, wat nu?

Heeft de absorptieslang zijn werking gedaan, dan is het zaak om de vloeistof verder te verwerken. Dit kan natuurlijk door de slang om een veilige manier weg te gooien, maar de slangen zijn in sommige gevallen ook uitwringbaar. Ook kunnen de slangen verbrand worden, hier is het materiaal van de slangen geschikt voor.

Absorptiekussens, ook handig!

Heeft u kans op kleinere lekkages? Dan zijn onze universele absorptiekussens ook een uitkomst. Deze kussens legt u onder een kraan die bijvoorbeeld kan gaan lekken. Het kussen heeft een hoog vochtopname gehalte, maar neemt niet zoveel volume in op de locatie. Een handige uitkomst toch? Zit uw gewenste product er niet tussen? Neemt u dan gerust contact met ons op en wij helpen u verder.