Een lekkage kan zomaar ontstaan en vooral bij gevaarlijke stoffen is het belangrijk om meteen in te grijpen. Het is daarom altijd handig om spill kits op voorraad te hebben. Dit is een kit met verschillende absorptiematerialen die u direct kunt inzetten. Zo kunt u schade aan uw werkomgeving en het milieu beperken. Werkt u met veel gevaarlijke vloeistoffen in vaten? Zorg dan naast spill kits ook voor een goed lek opvangsysteem, daarmee voorkomt u onnodige schade.

Spill kit soorten

De juiste spill kit is afhankelijk van uw situatie en van wat voor stoffen u gebruikt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen spill kit soorten en type vloeistoffen.

Soorten spill kits:

Deze spill kit soorten zijn te bestellen in verschillende varianten. Zo kunt u deze spill kits krijgen voor alle vloeistoffen, olie en chemicaliën. Hieronder leest u meer over de verschillende type spill kits.

Type spill kits:

  • Voor olie, benzine, diesel, etc: geschikt voor lekkages op land en water. Vooral geschikt voor havens, scheepswerf, werkplaatsen, bestelbussen, vrachtwagens, etc.
  • Voor alle vloeistoffen: geschikt voor lekkages op land. Vooral geschikt voor industrieën, werven, schepen en havens.
  • Voor chemische vloeistoffen: geschikt voor lekkages op land. Vooral geschikt voor specialistische toepassingen binnen chemische industrie, laboratoria, etc.

Onze spill kits bevatten een verscheidenheid aan absorptiemateriaal, waarmee u snel en kundig de lekkages oplost. Zorg ervoor dat u goed kijkt naar welk type het beste bij uw situatie past, voordat u een spill kit aanschaft.

OPA90 spill kits

Deze type kits zijn geschikt voor lekkages op of in de buurt van water. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een scheepswerf. Daarnaast is het goed toe te passen bij lekkages in de binnenvaart, zeevaart of marine. Onze OPA90 spill kits zijn samengesteld op basis van speciale eisen en richtlijnen:

Onze OPA90 spill kits zijn dus van hoge kwaliteit en voldoen aan strenge richtlijnen. U kunt bij ons deze spill kits bestellen met een opname van 159 tot wel 1900 liter.

Spill kits kopen

Om schade aan uw werkomgeving en het milieu te beperken, kunt u spill kits kopen bij Oil Control Systems. Wij zorgen voor een snelle levering én scherpe prijzen. Daarnaast hebben wij ruim 20 jaar ervaring en kunnen wij u advies op maat geven. Wilt u spill kits kopen, maar voldoen onze standaard kits niet aan uw eisen? Neem dan contact met ons op en wij zullen een op maat gemaakte kit voor u samenstellen. De oplossing voor vloeistoflekkages en opslag vindt u bij Oil Control Systems!

Wat is de levertijd bij Oil Control Systems?

Bij Oil Control Systems beschikken wij over een grote eigen voorraad, zodat ruim 80% van onze producten direct geleverd kan worden. Vanuit ons hoofdkantoor en magazijn in Loon op Zand voorzien wij dagelijks onze klanten in chemische, medische, logistieke en andere bedrijfstakken van gepaste oplossingen. Wij streven ernaar om een bestelling die vandaag geplaatst is, morgen al bij je af te leveren!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij Oil Control Systems hanteren wij vaste tarieven voor zowel Nederland als België. Bij een bestelling van onder de €600 wordt een bedrag van €17,50 extra gerekend aan transportkosten. Klanten in België betalen €22,50. Zit je order boven de €600? Dan worden er geen extra verzendkosten gerekend.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wij streven naar perfectie en de volledige tevredenheid van onze klanten. Mocht een product toch niet aan je eisen voldoen of om andere redenen te wensen overlaten, neem dan gerust contact op met Oil Control Systems.

Waarom een spill kit bij Oil Control Systems kopen?

Al meer dan 20 jaar is Oil Control Systems koploper op het gebied van veiligheid in de industrie. Je kunt dus rekenen op een uitgebreide ervaring en expertise. Bovendien voldoen al onze producten aan de strengste milieueisen. Nog belangrijker: wij spelen graag in op jouw specifieke situatie wanneer je een spill kit bij Oil Control Systems wilt kopen. Wij staan dan ook voor advies op maat. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij Oil Control Systems van de scherpste prijzen!