Dispensers voor absorptiematerialen - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Absorptiemateriaal dispensers

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Absorptie materiaal dispenser

Wij hebben verschillende dispensers waar rollen ingezet kunnen worden om beter gebruik te kunnen maken van absorberende rollen. Mede door de dispensers kan er makkelijker papier gehaald worden van een rol. Hieronder worden de verschillende dispensers beschreven die wij in ons assortiment hebben.

Spill dispenser nodig?

Wij hebben in ons assortiment een Spill dispenser waar absorptiedoeken in bewaard kunnen worden. De doos is makkelijk (her)vulbaar waardoor de doeken gemakkelijk te vervangen zijn. De doos is licht van gewicht, klein van formaat waardoor die makkelijk overal mee naar toe te nemen is. Deze dozen met absorberende doeken zijn hierdoor makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld heftrucks. Tevens staat er een gebruikersaanwijzing waarop staat hoe de doos en de absorberende doeken het beste te gebruiken zijn.

Hangende dispenser hebben wij ook!

Deze dispensers worden aan de muur gevestigd en is voor het schoonhouden van een werkplaats. De absorptierollen moeten tot 500mm breed zijn. De staaf die is gevestigd in de dispenser houdt de rol tegen wanneer er doekjes afgescheurd worden. De constructie is licht van gewicht en gemaakt van roestvrijstaal.

Liever een Vrijstaande dispenser?

Vrijstaande dispensers zijn makkelijk te gebruiken en kunnen overal neergezet worden. Deze dispenser is handig om te gebruiken voor een opgeruimde werkplaats. De absorptierollen kunnen tot 500mm breed zijn. De constructie is gemaakt van staal. Door het staal is de dispenser sterk, licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen.

Tevens hebben we een verticale dispenser waar wel tot 100cm brede absorptierollen op passen. Deze dispenser is voorzien van wieltjes waardoor die makkelijk te verplaatsen is. Ook deze constructie is gemaakt van staal waardoor de dispenser sterk is, van licht gewicht en makkelijk te vervoeren is.

Sorbent Center kunststofkast

Dit is een kast waar alle absorptiemiddelen in opgeslagen kunnen worden. Er zijn geen metalen onderdelen waardoor deze kasten ideaal zijn voor vochtige omgevingen. De kasten zijn gemaakt van kunststof waardoor ze sterk, duurzaam en chemische resistent zijn. Hierdoor kan er lang gebruik gemaakt worden van de kasten. Er kunnen gemakkelijk twee of drie kasten op elkaar gestapeld worden. Er zitten wielen onder waardoor de kast makkelijk te vervoeren is. Doordat er dubbele deuren in de kast zitten, kan je makkelijk bij alle artikelen.