Olie absorptiedoeken van polypropyleen - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Olie absorptiedoeken

19 Artikel(en)

per pagina

19 Artikel(en)

per pagina

Op zoek naar olie absorptiedoeken?

Olielekkage? Of op zoek naar producten die in het geval van nood de lekkage tot een minimum kunnen beperken? Onze olie absorptiedoeken kunnen deze zekerheid bieden zodat in het geval van lekkage dit zo snel mogelijk tot een minimum beperkt kan worden. We hebben een divers assortiment op dit gebied, hierbij gaat het met name om diverse kwaliteiten.

Diverse kwaliteiten olie absorptiedoeken

Voor elk type lekkage heb je een type olie absorptiedoek wat voor een bepaalde kwaliteit staat. Zo heb je doeken die van zeer zware kwaliteit zijn. Deze hebben meer vermogen om vloeistof op te vangen dan doeken die licht van kwaliteit zijn. Deze doeken zijn bijvoorbeeld 1 laags, dit in tegenstelling tot de zware. Hier gaat het soms drie laags absorptiedoeken. Uiteraard zit er qua prijs verschil tussen de verschillende kwaliteiten.

Diverse formaten olie absorptiedoeken

Een veel gebruikt formaat bij olie absorptiedoeken is 41 x 51 cm. Dit formaat is een gebruikelijk formaat en eenvoudig aan te brengen op de lekkage. Uiteraard hebben wij ook doeken van andere formaten, deze zijn geschikt voor grotere lekkages. Denk hierbij aan de super zware en superieure kwaliteit, deze doeken zijn in het formaat 71 x 71 cm.

Ook verkrijgbaar als spill dispenser box!

Super handig voor bijvoorbeeld in een autowerkplaats. Een splill despenser box met 15 stuks olie absorptiedoeken. De doeken zijn snel te pakken en hierdoor zeer eenvoudig in gebruik voor in een werkplaats, waar op deze manier snel een lichte lekkage aangepakt kan worden.

Overige producten voor olie lekkage

Heb je andere producten als absorptierollen, worsten of kussen nodig voor olie lekkage? Ook dit hebben wij in ons uitgebreide assortiment. Zo bieden wij het complete pakket als het gaat om olie lekkage en kunt u snel schakelen in het geval van nood. Mocht u speciale vragen hebben over onze olie absorptiedoeken, neemt u gerust contact op via de telefoon of e-mail.