Afvalbakken voor gevaarlijke stoffen? - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Afvalbakken gevaarlijke stoffen

11 Artikel(en)

per pagina

11 Artikel(en)

per pagina

Gevaarlijke stoffen afvalbak kopen?

Bent u op zoek naar een gevaarlijke stoffen afvalbak? Wij hebben verschillende varianten in ons assortiment. Een dergelijke afvalbak wordt gebruikt voor gevaarlijk afval, als chemicaliën. De vuilnisbakken zijn te bedienen met voetbediening, waardoor u niet met uw handen aan het afval komt en deze hebben de volgende voordelen:

  • Het afval kan veilig afgevoerd worden.
  • Veelal een zelfsluitende deksel.
  • Vrijkomende dampen worden tot een minimum beperkt
  • De vuilnisbakken kunnen overal makkelijk neergezet worden.

Zorg wel dat de bakken op een veilige plek staan waar niemand ze kan omstoten of dat er gevaarlijke stoffen of chemicaliën vrij komen.

Verschillende modellen afvalbakken voor gevaarlijke stoffen

We hebben verschillende modellen gevaarlijke stoffen afvalbakken voor gevaarlijke stoffen. De verschillen zitten hem in de liters, voetbediening en deksels. Alle deksels zijn zelfsluitend en sommige afvalbakken kunnen geopend worden met de voet. Dit maakt het lozen van gevaarlijk afval een stuk veiliger omdat er bijna geen contact is met de prullenbak en handen.

De bodemrand van de prullenbakken zijn voorzien van ventilatieopeningen. De prullenbak zorgt er ook voor dat zelfontbranding van de inhoud voorkomen wordt. Het materiaal waar de meeste prullenbakken van gemaakt zijn is zink en plaatstaal.

Online bestellen van afvalbakken voor gevaarlijke stoffen

Bij ons kunt u heel gemakkelijk online producten bestellen. Wij hebben 1100 producten op voorraad, waardoor de producten binnen enkele dagen geleverd kunnen worden. Voor bestellingen onder de € 1500,- worden vrachtkosten/ verzendkosten berekend, deze kosten vindt u hier terug.

Bij ons zijn er drie betalingsmogelijkheden, zo kunt u eenvoudig en veilig via iDeal betalen.

Andere producten nodig om lekkages te bestrijden of voorkomen?

Naast onze stalen lekbakken hebben wij nog andere producten in het assortiment. Wij hebben verschillende producten die oplossingen kunnen bieden voor vloeistof, lekkages en opslag. In deze drie categorieën hebben wij meer dan 1100 producten. Wij kunnen je garanderen dat alle producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat de prijs en kwaliteit verhouding goed is.