Alles voor veiligheid en onderhoud, oogdouches en meer - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


05. Onderhouds & Veiligheidsmiddelen

 

Klik op een van bovenstaande foto's voor de gewenste productcategorie

Onderhoud en veiligheidsmiddelen

Op onze website zijn de standaard onderhoud en veiligheidsmiddelen te vinden. Onder de categorie onderhoudsmiddelen vallen afvalzakken, vloerkorrels, handreinigers, poetspapier en nog veel meer. Onder de categorie veiligheid vallen aan nood en lichaamsdouches.

Onderhoudsmiddelen nodig?

We hebben verschillende onderhoudsmiddelen die u helpen bij het onderhouden van uw werkplaats. Het is eigenlijk een musthave om onderhoudsmiddelen te hebben omdat deze producten ervoor zorgen dat uw omgeving gereinigd wordt. Het is belangrijk om de werkplaats goed schoon te houden, hierdoor kunt u zich focussen op andere prioriteiten.

Zo hebben we in ons assortiment absorptie korrels die zorgen dat vloeistoffen absorberen. Er zijn twee verschillende soorten korrels, namelijk fijne of grovere korrels. Het hangt er maar net vanaf welke korrels het meest geschikt zijn voor u.

Naast absorptie korrels hebben we ook nog verschillende soorten poetspapieren. Bij het poetspapier kunt u er ook voor kiezen om een daarbij horende dispenserrollen of een vloerstandaard aan te schaffen. Tevens kunt u nog kiezen voor een 1 of 2 laags poetspapier. Het 2 laags papier is iets breder waardoor je minder papier nodig hebt dan bij het 1 laags poetspapier.

Nooddouche, voor een goede voorbereiding

Stel er gebeurd iets onverwachts met gevaarlijke stoffen en dat komt terecht op het lichaam van een medewerker, dan zou het fijn zijn als er een nooddouche is waarmee de medewerker zich kan schoon kan spoelen. In ons assortiment hebben wij verschillende nooddouches. We hebben een mobiele nooddouche voor als er onderweg lekkages ontstaan. Wij bieden verschillende oogdouches waarmee gevaarlijke vloeistoffen uit de ogen weggespoeld kunnen worden. Er zijn ook nooddouches die gebruikt moeten worden met de hand. Deze douches zijn niet voorzien van een opvangbak.

Bestel nu online!

Bestel gemakkelijk en online een nooddouche of andere onderhoudsmiddelen op onze website. Wij hebben 1100 uiteenlopende artikelen op onze website uit verschillende soorten product categorieën. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte product te vinden op onze website. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.  

Alle getoonde producten op deze website voldoen aan de eisen zoals gesteld in de PGS 15 richtlijn.

 Heeft u na het lezen van al deze informatie nog steeds vragen bel ons dan op 0174 - 281 675