Chemicaliënkasten

13 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Veiligheidskast nodig?

We hebben verschillende veiligheidskasten waarin chemicaliën opgeslagen kunnen worden. Het is belangrijk om te weten dat deze veiligheidskasten niet brandwerend zijn.

Waar wordt deze kast voor gebruikt?

De veiligheidskast wordt gebruikt om chemicaliën en giftige stoffen in op te slaan. De stoffen die worden opgeslagen in deze veiligheidskast mogen niet brandbaar zijn, omdat de kast niet brandwerend is.

Welke soorten zijn er?

We hebben verschillende soorten veiligheidskasten, variërend van verschillende groottes. Het hangt er maar net vanaf hoeveel chemicaliën u in de kast kwijt wilt. De meeste kasten zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. De kasten zijn voorzien van een cilinder slot, zodat de chemicaliën veilig opgeslagen kunnen worden.  In de kasten zijn ligplaten geplaatst, u kunt ervoor kiezen om uitschuifbare lades te nemen of lades die vastzitten. Aan de onderkant van de kast is een opvangbak gevestigd die de chemicaliën kan opvangen als er eventueel een lekkage plaats vindt.

Andere soorten veiligheidskasten

Wij hebben verschillende soorten veiligheidskasten. Sommige kasten zijn brandwerend en andere weer niet. In ons assortiment hebben wij bekende merken die veiligheidskasten en brandwerenede veiligheidskasten maken. Zo kunnen wij u garanderen dat u de beste kwaliteit in huis haalt.

Naast kasten verkopen wij ook containers. Doordat wij een uiteenlopend assortiment hebben is er voor iedereen een geschikte oplossing. Als u veel chemicaliën wilt opslaan is het handiger om een container in te zetten dan een veiligheidskast. Zo kunt u in een keer al uw producten direct opslaan waardoor niet alle producten in verschillende kasten opgeslagen hoeven te worden. Wij hebben containers in verschillende maten zoals met de opening aan de lange zijde, maar ook aan de korte zijde. Dit geld ook voor onze veiligheidskasten laag, hoog of lang er is voor iedereen wel een geschikte kast te vinden.

Vragen?

Heb je nog vragen over bepaalde producten dan kunt u die altijd stellen via onze klantenservice. U kunt ons mailen naar  info@oilcontrolsystems.nl of bel naar +31(0)174-281 675.