Brandwerende veiligheidskast

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Heeft u veel gevaarlijke brandbare stoffen die u moet opbergen? Dan is een brandwerende veiligheidskast een ideale uitkomst. De meeste kasten bieden minimaal 30 minuten bescherming tegen brand. Onze brandwerende veiligheidskasten zijn zeer robuust en bevat brandwerend materiaal tussen de wanden. Door een brandwerende veiligheidskast te gebruiken, kunt u grote schade voorkomen die kan ontstaan wanneer de brandbare stoffen ontvlammen.

Brandwerende veiligheidskast soorten

U kunt een brandwerende veiligheidskast in verschillende soorten en afmetingen bestellen, namelijk:

  • S-LINE (Type 90/30)
  • Q-LINE (Type 90/30)
  • XL-LINE (Type 90)
  • E-LINE: Milieukast voor niet-brandbare stoffen met een brandwerende opslagbox (30 min)

U vindt bij Oil Control Systems kasten die minimaal 30 minuten bescherming tegen brand bieden. Veel modellen bieden ook bescherming tot 90 minuten. Naast deze brandwerende veiligheidskast soorten, is er ook nog onderscheid te maken tussen de bouw van de kast. Zo vindt u bij ons de standaard kasten, maar ook kasten voor vaten. Zo kunt u zelfs uw vaten veilig bewaren. Let er ook op dat u een goed afzuigsysteem aanschaft. Zonder ventilatie kunnen de dampen van gevaarlijke stoffen zich opbouwen met alle gevolgen van dien.

cid:image001.jpg@01D1188D.30265950

Bekijk hier boven een filmpje van onze ASECOS kwaliteits brandwerende veiligheidskasten

Brandwerende veiligheidskast kopen

Oil Control Systems is een toonaangevende leverancier op het gebied van de verkoop van brandwerende opslag en milieucontainers voor gevaarlijke stoffen. Al onze kasten worden geleverd met certificaat volgens EN 14470-1. Daarnaast kunt u bij ons een brandwerende veiligheidskast kopen voor een scherpe prijs! Wij hebben een ruim assortiment en zorgen voor een snelle levering. Als u een brandwerende veiligheidskast wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u vragen over de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Dé oplossing voor vloeistoflekkages & opslag vindt u bij Oil Control Systems!