Afzuigsysteem

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Recirculatiefilter-opzetunit UFA.025.030 Artikel nr: 14-1047 (39306)
    Speciale prijs € 1.602,00 Normaal € 1.675,00
    VÓÓR 14:00U BESTELD = VANDAAG VERZONDEN

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Afzuiging veiligheidskast

Heeft u een afzuigingsventilator nodig voor de veiligheidskasten? Dan bent u bij Oil control system aan het juiste adres. Door ons grote assortiment aan afzuigingsventilatoren zit er voor iedereen wel een geschikte bij.

Waar worden afzuigingen voor gebruikt?

De afzuigingsventilator bij veiligheidskasten wordt gebruikt voor de afzuiging van agressieve, brandgevaarlijke en giftige gassen in alle brandveilige opslagkasten. Als u geen ventilatie gebruikt kunnen de dampen van de gevaarlijke stoffen zich opbouwen met alle gevolgen van dien.

Verschillende soorten ventilatoren

We hebben 7 verschillende soorten ventilatoren in ons assortiment. Zo hebben we een basis model die op vele veiligheidskasten gezet kan worden. Wanneer u veel brand gevaarlijke chemicaliën op gaat slaan is het belangrijk om te kijken of de afzuiging explosie veilig is. Maar als u gebruik maakt van een  milieu veilige containers dan is een ventilator die niet explosieveilig is ook prima. Tevens hebben we ook een ventilatiemodule die gevestigd kan worden op maximaal 4 brandveiligheidskasten. 

Verschillende soorten containers & veiligheidskasten

De afzuiging wordt gevestigd op veiligheidskasten en containers. Wij hebben verschillende soorten veiligheidskasten en containers die brandveilig zijn en sommige zijn niet brandveilig.

Veiligheidskasten

Het is belangrijk om bij veiligheidskasten een afzuigingssysteem te plaatsen voor de dampen die ontstaan door gevaarlijke stoffen. Doordat wij verschillende soorten veiligheidskasten smal, hoog of laag hebben is er voor iedereen wel een geschikte te vinden. Als u opzoek bent naar en brandwerende veiligheidskast kunt u kiezen uit eentje die 30 of 90 minuten brandwerend is. Tevens zijn er ook veiligheidskasten die niet brandwerend zijn. Hierin kunnen gevaarlijke stoffen opgeslagen worden die niet brand gevaarlijk zijn.

Containers

Ook hebben wij containers waar het belangrijk is dat er een afzuigingssysteem op zit. Containers zijn vaak groter waardoor er nog meer dampen vrij komen door gevaarlijke stoffen. Vaak zijn containers wat groter dan veiligheidskasten waardoor er ook meer gevaarlijke stoffen in geplaatst. Grote containers worden buiten geplaatst, maar u kunt ook een kleinere nemen die mooi in de werkplaats past.