Opslagcontainer kopen voor gevaarlijke stoffen? - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Stalen opslagcontainers

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

Opslag container kopen?

Wilt u een opslag container kopen? Dan bent u bij de Oil control system aan het juiste adres!

Het is natuurlijk ideaal om op een werkplaats of verbouwing een opslagcontainer te hebben. In zo’n container kunt u gereedschap, goederen en nog vele andere spullen in bewaren. In zulk soort situaties is het handig om een container te kopen.

Bij ons kunnen verschillen soorten opslagcontainers gekocht worden. Het is belangrijk om van te voren te bedenken wat voor container u nodig heeft. Hoe groter de container, hoe meer geld het gaat kosten. Het is natuurlijk zonde als u geld heeft uitgegeven aan een te grote container. Het omgekeerde is natuurlijk als u een te kleine container heeft waar niet alle spullen inpassen. Dit kan voor vertraging zorgen bij de verbouwing.

Advies over het kopen van een opslag container

Er zijn een aantal punten die belangrijk zijn bij het kopen van een opslag container. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de huurvoorwaarden. Daarnaast is het belangrijk om te checken bij de gemeente of er een vergunning nodig is om een opslag container neer te zetten. Tevens moet u misschien ook nog een slot regelen waarmee u uw opslag container mee kunt vergrendelen. Hiermee voorkomt u dat de producten in de opslag container minder makkelijk gestolen worden en u gaat met een fijn gevoel naar huis omdat uw producten goed achter slot en grendel zitten.

Verschillende groottes opslag container

Bij ons kunt u verschillende soorten opslag containers kopen. De groottes van de containers worden uitgedrukt in foot. Foot is het meervoudig woord voor feet en 1 feet is gelijk aan 30,5 centimeter. Wij hebben een breed assortiment aan opslagcontainers die variëren van 6 tot 40 ft. De inhoud kan verschillen van 6 tot 90 kubieke meter.

Kijk op onze website welke opslag container u wilt kopen en welke opties er zijn. Als u er niet uitkomt, kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon of e-mailen en wij proberen u dan zo goed mogelijk te helpen.