Voldoende keuze aan stalen lekbakken, met of zonder rooster - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Stalen lekbakken

 

Klik op een van bovenstaande foto's voor de gewenste productcategorie

Stalen lekbak kopen?

Bent u op zoek naar een stalen lekbak? Dan bent u bij OCS (Oil Control Systems) aan het juiste adres. Wij verkopen de meest uiteenlopende stalen lekbakken. Van speciale varianten voor IBC vaten, van verrijdbare. Wij zetten alle mogelijkheden graag voor u op een rijtje of klikt u op een van de afbeeldingen, zodat u direct naar de categorie gaat.

Stalen Lekbak zonder rooster

Kiest u voor een stalen lekbak zonder rooster dan gaat u voor een product waarbij u uw vaten in de lekbak zet. De vloeistof druipt direct de bak in en de vaten houd u hier dus niet droog in. Als dit geen probleem voor is, dan zijn dit type bakken voor u de beste oplossing.

Stalen lekbak met rooster

Bent u op zoek naar een stalen lekbak met rooster? Dus een bak waarbij de vaten op het rooster staan en de vloeistof lekt in de bak zonder dat de vaten hierin staan? Dan is dit een absoluut ideale oplossing. U kunt meerdere vaten kwijt op de bak, waardoor u niet voor elk vat een aparte bak hoeft aan te schaffen.

Stalen lekbak voor IBC vaten

Werkt u met IBC vaten? Dan zijn de stalen lekbakken voor IBC vaten de ideale oplossing! Zowel qua formaat als uitvoering zijn deze bakken gemaakt voor de IBC vaten. U kunt hier bijvoorbeeld twee IBC vaten op kwijt.

Gehele stalen lekbak werkvloer

Een gehele stalen lekbak als werkvloer? Klinkt ideaal toch! U heeft op deze manier geen omkijken naar eventuele lekkage wanneer u met de vaten aan de slag gaat. Het loopt op deze manier gemakkelijk de werkvloer in. Uiteraard nemen deze vloeren wel behoorlijk veel ruimte in uw werkplaats of loods.

Verrijdbare lekbakken van staal

Ook hebben wij verrijdbare lekbakken van staal. Heeft u de behoefte om deze te verplaatsen, dan is zo’n verrijdbare lekbak heel makkelijk. Uiteraard dient u wel voorzichtig om te gaan met een verrijdbare variant, zodat de vloeistof niet alsnog uit de bak lekt.

Stalen lekbak op maat?

Wilt u liever een stalen lekbak op maat? Ook dat is mogelijk! Neemt u gerust contact met ons op met al uw wensen en wij zorgen voor een stalen lekbak op maat. Zo heeft u precies de bak waar u naar op zoek bent!