Op zoek naar stalen opvang of opslag? - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


08. Stalen opvang & opslag

 

Klik op een van bovenstaande foto's voor de gewenste productcategorie

Stalen lekbak of stalen veiligheidskasten kopen?

Bent u op zoek naar een stalen lekbak of dergelijke? Dan bent u bij Oil Control Systems aan het juiste adres! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment lekbakken van staal, maar ook van andere materialen bieden wij deze aan. Zo hopen wij u aan de juiste bak, container of depots te kunnen komen. Welke type hebben wij allemaal?

Stalen lekbakken

Onze stalen lekbakken hebben we in allerlei varianten. Denk hierbij aan verschillende formaten, maar ook aan verschillende types. Verrijdbare, maar ook speciaal voor stellingen of stapelbare varianten. Hierbij alle varianten die wij hebben:

-        Lekbak zonder rooster, lekbak met rooster, lekbak 60 ltr. vaten, lekbak 200 ltr. vaten, lekbak IBC vaten, lekbak werkvloer, lekbak verrijdbaar, lekbak voor stellingen, lekbak stapelbaar, lekbak op maat

Aftap & opslag – Stalen aftap & opslagstellingen

Een speciale stalen lekbak is deze voor opslagstellingen. Dit zijn hierin alle mogelijkheden die wij u bieden:

-        aftapstation 60 liter, aftapstation 200 liter, aftapstation modulair, afstap- opslagstelling, opslagstelling in LB, met opvanglegborden

Opslagdepots – Stalen vatenopslag depots

Ook hebben wij stalen vatenopslag depots in ons assortiment. Deze zijn bijvoorbeeld vezinkt of van gelakt staal met een roldeur. Van groot naar klein!

-        verzinkt, van staal, gelakt staal met aluminium roldeur, gelakt staal met kunststof kap, verzinkt staal met kunststof kap, gelakt staal met stalen kap, verzinkt staal met stalen kap

Brandwerend binnen – Stalen veiligheidskast brandwerend

Een brandwerende opslagkast is ook verkrijgbaar. Dit is extra veilig wanneer u met licht ontvlambare producten werkt is dit type container een must have.

-        veiligheidskast, vatenkast, chemicaliënkast

Opslagcontainers – Stalen opslagcontainers

Ook hebben wij gehele stalen opslagcontainers. Hierin kunt bijvoorbeeld meerdere stalen opvangbakken in kwijt.

-        vatenopslag containers voor buiten, milieucontainer staal verzinkt diverse maten

Brandwerend buiten – Stalen opslagcontainers brandwerend

Brandwerende stalen opslagcontainers zijn ook een absolute must have wanneer u aan de slag gaat met licht ontvlambare producten. In een container kunt u uiteraard erg veel opslagkasten of vaten kwijt.

-        veiligheidskast, 120 minuten, container, 60 minuten, 90 minuten

Stalen opslag niet wat u zoekt?

Zo hebben wij ook kunststof opslag producten. Denk hierbij aan lekbakken in allerlei varianten. Komt u er niet uit? Neemt u gerust telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder.