DB-MAT Rioolafdichting - putafdichting (lichte uitvoering) 0,8 cm dik - 4 afmetingen - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Rioolafdichting - putafdichting (lichte uitvoering) 0,8 cm dik - 4 afmetingen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 105,00

De Rioolafdiching - Putafdichting lichte uitvoering is leverbaar in diverse afmetingen van 40 cm tot 100 cm. Hun opvallende gele kleur zorgt voor een goede zichtbaarheid. De Drain Blocker is gemaakt van speciaal PVC, waardoor ze bestand zijn tegen water, olie en de meeste chemicaliën.

 

De Rioolafdiching - Putafdichting lichte uitvoering sluit afvoerputten grondig af en voorkomt het weglopen van gemorste vloeistoffen en is zeer gemakkelijk te gebruiken in noodgevallen: plaats eenvoudigweg over de afvoeropening en u bent klaar.

 

De Rioolafdiching - Putafdichting lichte uitvoering zijn bovendien herbruikbaar, na eenvoudige reiniging met water en een niet-agressieve schoonmaakmiddel. Deze afdichter zijn een ‘must have’ voor elk bedrijf dat zijn afvoerkanalen afdoende wil beschermen in geval van onvoorziene calamiteiten.

 

Op 1 januari 2017 werd de ADR-wetgeving (Europees verdrag betreffende het internationaal vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg) aangepast. Zo werd wederom bepaald welke uitrusting ADR-vervoerders aan boord moeten hebben. Voertuigen voorzien van gevarenlabels 3, 4.1, 4.3, 8 en 9 dienen voortaan verplicht een Putafdichter - Drain Blocker aan boord te hebben. Deze moet voorkomen dat gemorste vloeistoffen in riolen en afvoerkanalen stromen.

 

LET OP ! Er zijn op de markt Putafdichters - Drain Blockers die zich dezelfde positieve eigenschappen als deze putafdichters toedichten.

 

Riool afdichter - Drain Blocker (lichte uitvoering) 0,8 cm dik - 4 afmetingen

Beweeg muis over foto om in te zoomen

Meer afbeeldingen

  • Riool afdichter - Drain Blocker (lichte uitvoering) 0,8 cm dik - 4 afmetingen
  • Riool afdichter - Drain Blocker (lichte uitvoering) 0,8 cm dik - 4 afmetingen
  • Riool afdichter - Drain Blocker (lichte uitvoering) 0,8 cm dik - 4 afmetingen

* Vereiste velden

€ 105,00

Product details

Artikelnummer DB-MAT
Aantal stuks 1
Afmetingen (LxBxH) cm 40 x 40
Kleur Geel
Gewicht "cijfers voor de punt" (kg) 2.0000
  • OCS INFO
OCS INFO