Lekbakken voor 200 liter vaten

71 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

71 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Kunststof lekbak met rooster 200 liter

Bent u opzoek naar een lekbak waar 200 liter in opgevangen kan worden? Door de vele mogelijkheden die we hebben is er voor iedereen wel een geschikte lekbak te vinden.

Lekbak met rooster

Het fijne aan een lekbak met rooster is dat de vaten erop geplaatst kunnen worden. Wanneer er een lekkage ontstaat gaat het vloeistof via het rooster de lekbak in.

Waar worden lekbakken voor gebruikt?

Op zijn simpelst gezegd worden kunststof lekbakken met een rooster en een opvang van 200 liter gebruikt om gevaarlijke chemicaliën op te vangen. Maar naast de lekbakken van 200 liter hebben wij nog vele andere soorten lekbakken. We hebben de bekende lekbak zonder rooster, maar ook de lekbak met rooster. Ook zijn er lekbakken die verrijdbaar zijn waardoor de vaten die op de lekbak staan makkelijk vervoerd kunnen worden. Tevens hebben we verschillende stellingen waarin lekbakken geplaatst kunnen worden. Zo is er voor iedereen wel een geschikte lekbak te vinden.

Zit de geschikte lekbak niet in ons assortiment? Dan kunnen wij een op maat gemaakte lekbak voor u maken. Hiervoor bieden wij verschillende opties, zo heeft u de keuze uit een HDPE en een PP op maat gemaakte bak. Als een kunststof lekbak niet het juiste voor u is, dan hebben wij ook nog verschillende stalen varianten.

Waar worden lekbakken voor gebruikt?

Lekbakken worden gebruikt om gevaarlijke chemicaliën op te vangen. Onze lekbakken worden vooral gebruikt voor het opvangen van de gevaarlijke stoffen van vaten. Deze vaten worden vooral gebruikt in werkplaatsen. Doordat wij zulke verschillende lekbakken hebben, is er voor elke situatie wel een geschikte lekbak.