Kunststof lekbakken

Op zoek naar een kunststof lekbak waar de opvang van chemicaliën en andere gevaarlijke stoffen? Bij Oil Control Systems zijn er diverse opvangbakken verkrijgbaar. Wij kunnen super snel leveren, zodat uw lekkage snel verholpen of voorkomen wordt.

Diverse uitvoeringen kunststof lekbakken

Ons diverse assortiment zorgt ervoor dat er voor elk type lekkage een uitvoering kunststof lekbak verkrijgbaar is. Wij zetten de populairste mogelijkheden graag voor u op een rijtje.

Kunststof lekbak zonder rooster

De kunststof lekbak zonder rooster is een van de meest verkochte lekbak. In deze opvangbakken worden vaten of dergelijke in gezet. Voor zowel grotere vaten als voor kleine projecten zijn deze verkrijgbaar. Ook zijn deze varianten zonder rooster verkrijgbaar in een verrijdbare uitvoering of een uitvoering met een aparte stellage waar de vaten op kunnen worden gelegd.

Kunststof lekbak met rooster

In tegenstelling tot de variant zonder rooster wordt bij de kunststof lekbak met rooster een vat met gevaarlijke stoffen op de lekbak geplaatst. Zo hoeft een vat niet meer in en uit een opvangbak worden getild. De vloeistof lekt zo keurig de bak in. Een bijzondere uitvoering is de complete lekwerkvloer, waar op een groot oppervlak eenvoudig gewerkt kan worden.

Kunststof lekbak speciaal voor IBC vaten

Een kunststof lekbak voor IBC vaten is een must wanneer u werkt met IBC vaten en gevaarlijke stoffen. Deze opvangbakken hebben de juiste inhoud voor een IBC vat, mocht er een lekkage voorkomen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat de lekbak te klein is. Er zijn veel varianten verkrijgbaar, ook voor meerdere vaten tegelijk.

Kunststof lekbak op maat gemaakt

Liever een kunststof lekbak op maat gemaakt? Ook die mogelijkheid bieden wij! Wij bieden twee verschillende mogelijkheden als het aankomt op een opvangbak op maat. U heeft de keuze uit een HDPE en een PP op maat gemaakte bak. Welke oplossing is het beste voor u?

 

Liever een andere oplossing dan een kunststof lekbak?

Geen kunststof lekbak maar liever een stalen of opvouwbare variant? Bekijk dan ons complete assortiment stalen lekbakkenopvouwbare lekbakken. Voor alle toebehoren op het gebied van lekbakken kunt u hier terecht.

Stalen lekbak kopen?

Bent u op zoek naar een stalen lekbak? Dan bent u bij OCS (Oil Control Systems) aan het juiste adres. Wij verkopen de meest uiteenlopende stalen lekbakken. Van speciale varianten voor IBC vaten, van verrijdbare. Wij zetten alle mogelijkheden graag voor u op een rijtje of klikt u op een van de afbeeldingen, zodat u direct naar de categorie gaat.

Stalen Lekbak zonder rooster

Kiest u voor een stalen lekbak zonder rooster dan gaat u voor een product waarbij u uw vaten in de lekbak zet. De vloeistof druipt direct de bak in en de vaten houd u hier dus niet droog in. Als dit geen probleem voor is, dan zijn dit type bakken voor u de beste oplossing.

Stalen lekbak met rooster

Bent u op zoek naar een stalen lekbak met rooster? Dus een bak waarbij de vaten op het rooster staan en de vloeistof lekt in de bak zonder dat de vaten hierin staan? Dan is dit een absoluut ideale oplossing. U kunt meerdere vaten kwijt op de bak, waardoor u niet voor elk vat een aparte bak hoeft aan te schaffen.

Stalen lekbak voor IBC vaten

Werkt u met IBC vaten? Dan zijn de stalen lekbakken voor IBC vaten de ideale oplossing! Zowel qua formaat als uitvoering zijn deze bakken gemaakt voor de IBC vaten. U kunt hier bijvoorbeeld twee IBC vaten op kwijt.

Gehele stalen lekbak werkvloer

Een gehele stalen lekbak als werkvloer? Klinkt ideaal toch! U heeft op deze manier geen omkijken naar eventuele lekkage wanneer u met de vaten aan de slag gaat. Het loopt op deze manier gemakkelijk de werkvloer in. Uiteraard nemen deze vloeren wel behoorlijk veel ruimte in uw werkplaats of loods.

Verrijdbare lekbakken van staal

Ook hebben wij verrijdbare lekbakken van staal. Heeft u de behoefte om deze te verplaatsen, dan is zo’n verrijdbare lekbak heel makkelijk. Uiteraard dient u wel voorzichtig om te gaan met een verrijdbare variant, zodat de vloeistof niet alsnog uit de bak lekt.

Stalen lekbak op maat?

Wilt u liever een stalen lekbak op maat? Ook dat is mogelijk! Neemt u gerust contact met ons op met al uw wensen en wij zorgen voor een stalen lekbak op maat. Zo heeft u precies de bak waar u naar op zoek bent!