Diverse Nooddouches en oogdouches verkrijgbaar - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Nooddouches

9 Artikel(en)

per pagina

9 Artikel(en)

per pagina

Wees voorbereid met een nooddouche!

Met een nooddouche bent u voorbereid om onverwachtste vervelende gebeurtenissen waarbij er vloeistoffen of dergelijke op het lichaam van bijvoorbeeld een medewerker terecht komt. Onze nooddouches zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Waar kunt u voor ons bij terecht?

  • Nooddouches voor het gehele lichaam
  • Mobiele oogdouches
  • Oogdouches voor allebei de ogen
  • Nooddouches voor het oog met eenhandsbediening

Nooddouches voor het gehele lichaam

Een nooddouche voor het gehele lichaam is een alles in een oplossing. Met een apart onderdeel voor het gelaat of de ogen is ook daaraan gedacht. Er zijn meerdere uitvoeringen bij ons verkrijgbaar. Zo is er een variant met een voetpedaal, zodat de douche ook zonder het gebruik van de handen kan worden gebruikt, enorm handig bij lekkages op bijvoorbeeld de handen. Maar ook een variant zonder voetpedaal is verkrijgbaar.

Mobiele oogdouch

Is uw personeel vaak onderweg en kan er wellicht toch lekkage ontstaan? Dan is het handig om met een mobiele nooddouche te werken. Onze mobiele nooddouche is eenvoudig te transporteren en bevat 15 liter aan inhoud. De nooddouche is met de hand te bedienen en perfect wanneer er geen vaste wateraansluiting in de buurt is.

Oogdouches voor het gelaat en de ogen

Wij hebben meerdere oogdouches in ons assortiment. Ook net zoals bij de overige douches zijn er nooddouches verkrijgbaar met een voetpedaal, enorm handig wanneer de handen op dat moment niet gebruikt kunnen worden. Zo kunnen er geen oliematerialen of chemicaliën in het gelaat komen door het gebruik van de handen.

Nooddouches voor het oog met eenhandsbediening

Een andere variant is de oogdouche of nooddouche die gebruikt moet worden met de hand. Deze douches zijn niet voorzien van een opvangschaal voor het water. Deze douches kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd. Dit kan bijvoorbeeld zijn op een werkblad, maar op een wand.

Geen nooddouche naar wens gevonden?

Heeft u geen nooddouche gevonden waar u eigenlijk naar op zoek bent? Neem contact met ons op en wellicht kunnen wij u op een andere manier aan de juiste oogdouche helpen.