Absorptiekorrels en poetslappen, om schoon te werken - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Onderhoudsmiddelen

13 Artikel(en)

per pagina

13 Artikel(en)

per pagina

Onderhoudsmiddelen als absorptiekorrels gezocht?

Ben je op zoek naar bepaalde onderhoudsmiddelen voor bijvoorbeeld in een werkplaats? Dan zijn onze handige absorptiekorrels een absolute must have. Deze korrels zorgen ervoor dat nagenoeg alle vloeistoffen worden geabsorbeerd. We hebben hier de keuze uit fijne korrels en grovere korrels. Wat voor u het meest geschikt is.

Wat hebben wij nog meer naast absorptiekorrels?

We hebben een uitgebreid assortiment aan onderhoudsmiddelen. Diverse soorten poetspapier, met de daarbij horende dispenserrollen of een handige vloerstandaard voor de papierrollen. Ook van het poetspapier hebben we diverse soorten en kwaliteiten. Zo hebben we 1 laags en 2 laags poetspapier. De 2 laags variant is ook weer een stukje breder dan de 1 laags. Hierdoor heb je minder papier nodig om bijvoorbeeld je handen schoon te krijgen.

Kwaliteit handreiniger voor echt vieze handen

Ga je aan de slag met vloeistoffen als olie? Dan is het fijn om een super goede kwaliteit handreiniger te hebben die ervoor zorgt dat je handen op een goede manier worden schoongemaakt. Dit in combinatie met onze poetsdoeken is een ideale combinatie.

Onze onderhoudsmiddelen zijn een must have

Werk je met stoffen als chemicaliën of olie dan zijn onze onderhoudsmiddelen een must have. Naast al onze absorptieproducten zorgen deze producten voor het reinigingen van uw omgeving. Zo kan u na het reinigen snel door met andere werkzaamheden waarvoor u bijvoorbeeld schone handen nodig heeft.

Andere onderhoudsmiddelen en veiligheidsmiddelen als nooddouches?

Naast onze onderhoudsmiddelen hebben we ook een assortiment veiligheidsmiddelen als nooddouches. Deze douches zijn van groot belang wanneer u met gevaarlijke stoffen werkt. Met onze oog- of nooddouches heb je altijd bij een lekkage een douche in de buurt. Heeft u andere onderhoudsmiddelen nodig of heeft u vragen? Neem contact op met ons en wij helpen u met al uw vragen. Dit kan uiteraard via e-mail en telefoon.