Niet-brandwerende opslag

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Milieu container nodig?

We hebben verschillende milieu containers waar gevaarlijke stoffen in opgeslagen kunnen worden. Door de vele mogelijkheden is er voor iedereen een geschikte container te vinden. Het is belangrijk om te melden dat deze containers niet brandwerend zijn. Dus de chemicaliën die in deze container opgeslagen worden kunnen niet brandbaar zijn.

Waarom milieu container?

Wij hebben niet zomaar een container, maar onze containers zijn milieu bewust. Maar wat houdt dit dan in? De container voldoet aan de voorschriften van de opslag van gevaarlijke stoffen en daarom wordt het een milieu container genoemd.

Veiligheidskast of container

Als u gebruik wilt maken van een milieubewuste container of veiligheidskast moet u nagaan waar u deze voor wilt gebruiken en hoeveel chemicaliën u wilt opslaan. Wanneer u maar een aantal producten op wilt slaan is een veiligheidskast ideaal. Maar voor meerdere chemicaliën is een container idealer. Let wel op dat deze containers niet brandveilig zijn en dat hier dus geen brandbare chemicaliën opgeslagen kunnen worden. Veiligheidskasten zijn ideaal voor in een werkplaats. Ook hebben wij containers en veiligheidskasten die brandwerend zijn. Hier kunnen chemicaliën opgeslagen worden die brand gevaarlijk zijn.

Verschillende soorten milieu containers

We hebben verschillende soorten milieu containers. Sommige containers zijn wat kleiner waardoor zij geplaatst kunnen worden in de werkplaats. Andere containers zijn weer groter waardoor die alleen buiten geplaatst kunnen worden. In de containers zit een opvangbak waar gevaarlijke stoffen in opgevangen kunnen worden als er lekkage ontstaat. Tevens zijn de deuren van de container voorzien van slot waardoor de chemicaliën veilig achter slot en grendel zitten.

Andere producten

Naast milieu containers hebben wij nog andere producten die kunnen helpen bij het opruimen en opvangen van gevaarlijke stoffen. Van producten die kunnen helpen bij he opruimen tot de opslag hiervan, wij bieden het totaal pakket.

Vragen?

Als u nog vragen heeft over bepaalde producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons algemene e-mail adres is info@oilcontrolsystems.nl en u kunt natuurlijk ook belle naar +31(0)174 – 281 675.