Terug naar overzicht

Lekstopper voor het afsluiten van grote gaten in vloeistoftanks

Lekstopper - lekafdichter uniek in eenvoud en zeer geschikt voor een supersnelle afdichtactie. Deze lekstopper is het antwoord op een veilige interventie. 

Vanaf € 500,00
Direct leverbaar

Lekstopper - lekafdichter uniek in eenvoud en zeer geschikt voor een supersnelle afdichtactie. Deze lekstopper is het antwoord op een veilige interventie. 

Reduceer gevaarlijke situaties voor mens en milieu m.b.v. de Lekstopper!

Uit een tank lekkende olie, brandstoffen of chemicaliën zijn zeer gevaarlijk voor mens en dier in de omgeving en kunnen onherstelbare schade toebrengen aan het milieu. Een poging om een lekkende tank af te dichten is echter alleen zinvol als dat zeer snel en veilig kan worden gerealiseerd.

De LEKSTOPPER is uniek in zijn eenvoud en daardoor zeer geschikt voor een supersnelle afdichtactie! In drie stappen (10 – 15 sec.!) kan een gat of scheur tot 20 cm. worden afgedicht. Geen spanbanden aanbrengen, geen acties ondernemen die de veiligheid van de hulpverlener in gevaar brengen. Snel, efficiënt, veilig!

Voordelen:

  • Supersnel gaten of scheuren afdichten
  • Direct inzetbaar, geen spanbanden nodig
  • Vanwege de kleine afmeting bijna overal toepasbaar, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. (ook op voor- en achterzijde tank!)
  • Door de flexibele kunststof afdichtlagen ook inzetbaar op gedeformeerde tankwanden
  • De gebruikte materialen zijn resistent tegen bijna alle brandstoffen en chemicaliën
  • De Lekstopper is leverbaar in twee afmetingen: 150 x 150 mm & 300 x 300 mm
Productspecificaties

Product Details

Artikel nr.OCS-LS
Afmetingen (LxBxH) cm 15 x 15 & 30 x 30
Aantal stuks1