HDPE Volumebak kopen? - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Kunststof volumebakken

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

Volumebak kopen?

Bent u opzoek naar een volumebak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment met verschillende volumebakken. Op onze website vindt u snel en eenvoudig de volumebak die bij u past. Met de uitgebreide categoriestructuur en de verschillende filtermogelijkheden proberen wij u zo goed mogelijk te helpen met het maken van een keuze bij de juiste volume bak.

Als u de juiste volumebak heeft gevonden kunt u gelijk online betalen. Als u nog vragen heeft over de volumebak kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon of mail.

Verschillende soorten volumebakken

Wij hebben verschillende soorten volumebakken in ons assortiment. Het materiaal waarvan de volumebakken zijn gemaakt is kunststof. De prijzen variëren van de €115 tot €425 euro, maar dit hangt natuurlijk ook af van de grootte van de volumebak. Want hoe groter de volumebak, hoe meer het gaat kosten. De volumebakken zijn verkrijgbaar in de kleuren: grijs, geel en oranje. Hieronder wordt een opsomming gegeven van de verschillende volumebakken.

  • Kunststof HDPE grootvolumebak, 200 liter, 104 x 64 x 55cm
  • Kunststof HDPE grootvolumebak, 285 liter, 104 x 64 x 67cm
  • Kunststof HDPE grootvolumebak, 400 liter, 103 x 60 x 84cm
  • Kunststof HDPE grootvolumebak, 550 liter, 120 x 80 x 80cm
  • Kunststof middelgrote, afsluitbare, opslagkist 550ltr 114 x 82 x 70 cm
  • Kunststof middelgrote, afsluitbare, opslagkist 1000ltr 126 x 85 x 91 cm

Wat kenmerkend is aan de volumebak is dat die sterk is, dus veel gewicht kan dragen. Daarnaast is de volumebak licht van gewicht waardoor die makkelijk op te tillen is. De volumebak is zo gemaakt dat die makkelijk op te stapelen is. Door de poten die onder de volume bak zijn gevestigd zijn, is die makkelijk te verplaatsen met een heftruck of palletwagen. Bij sommige volumebakken is er de optie om een deksel te plaatsen op de volumebak en er kunnen ook wieltjes onder geplaatst worden waardoor de volumebak nog makkelijker te verplaatsen is.