Kunststof lekbakken met rooster voor 60 ltr vaten - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Lekbak met rooster 60ltr vat

44 Artikel(en)

per pagina

44 Artikel(en)

per pagina

Kunststof lekbak met rooster 60 Liter

Wij hebben verschillende lekbakken met roosters, maar deze lekbakken zijn anders omdat die 60 liter kunnen opvangen. Hieronder kunt u meer informatie over deze lekbakken vinden.

Gebruik lekbak met rooster

Het fijne aan een lekbak met rooster is dat de vaten erop gezet kunnen worden. Bij lekbakken zonder rooster staan de vaten gewoon in de lekbakken waardoor de vaten vies worden. Een lekbak met rooster zorgt ervoor dat de chemische stoffen door het rooster de lekbak invloeien, maar omdat de vaten op het rooster staan worden die niet vies.

Wie maken er gebruik van

Een kunststof lekbak met rooster die 60 liter op kan vangen, wordt vooral op werkplaatsen gebruikt waar mensen vaten moeten vervoeren of opslaan. Andere plekken waar lekbakken gebruikt worden zijn op plaatsen waar met gevaarlijke stoffen gewerkt wordt. Dit kan met olie zijn in bijvoorbeeld de garage of tijdens een ongeluk wanneer er gevaarlijke stoffen vrijkomen. Lekbakken kunnen in vele situaties gebruikt worden.

Verschillende soorten lekbakken van 60 liter

Er zijn verschillende soorten lekbakken. Het hangt er maar net vanaf welke lekbakken u nodig heeft. Zo hebben we wat hogere lekbakken die echt gebruikt worden voor opslag. Ook zijn er weer kleinere lekbakken en die kunnen makkelijk opgestapeld worden. Vaak kan er meer dan 1 vat geplaatst worden op een lekbak, maar al de lekbakken in deze categorie kunnen 60 liter opvangen.

Andere soorten lekbakken

Naast lekbakken van 60 liter hebben wij nog andere lekbakken. De bekendste lekbakken zijn de lekbakken zonder rooster. Hierin worden de vaten heel gemakkelijk geplaatst als er gevaarlijke chemicaliën lekken. Daarnaast hebben we ook nog lekbakken die zijn gemaakt voor IBC vaten. Deze lekbakken zijn zo stevig dat zij deze vaten kunnen houden. Als u niet de juiste lekbak heeft kunnen vinden, kunnen wij die ook op maat maken.