Kunststof lekbak op maat in HDPE of PP? - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Lekbak op maat

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Kunststof lekbak op maat kopen?

Bent u op zoek naar een kunststof lekbak op maat? Ook die mogelijkheid bieden wij. Als een van onze standaard uitvoeringen niet helemaal naar wens is, is een op maat gemaakte uitvoering een perfecte oplossing. Zo hebben wij meerdere varianten waaruit u een keuze kunt maken.

Kunststof lekbak HDPE op maat

Een kunststof lekbak op maat van HDPE (hogedichtheid polyetheen) wordt gemaakt bij lage druk. Deze lekbakken zijn in alle uitvoeringen verkrijgbaar. Dit materiaal is zuur bestendig, slag en stoot bestendig en rot en roest niet. Hiermee zijn al uw vloeistoffen veilig opgeslagen, waardoor u verantwoord op kunt gaan met eventuele lekkage van vloeistoffen.

Kunststof lekbak PP op maat
Een kunststof lekbak op maat PP (Polypropyleen) is net zoals de HDPE uitvoering in elke uitvoering verkrijgbaar. Wij zorgen ervoor dat uw lekbak keurig in uw gewenste uitvoeringen geleverd wordt. Deze bakken zorgen ervoor dat vocht niet wordt opgenomen, hebben een uitstekende chemicaliënbestendigheid en hebben bepaalde anti-kleef eigenschappen. Hierdoor blijven de chemicaliën niet kleven in de bak. Ook niet onbelangrijk de bak is temperatuurbestendig tussen de - 10 º C / + 100 º. Hierdoor bent u ook voorbereid op eventuele temperatuurveranderingen. ‘

Standaard kunststof lekbak voldoet ook?

Heeft u toch geen lekbak op maat nodig, maar volstaan een van onze standaard afmetingen ook? Dan kan dit aanzienlijk in aanschaf kosten schelen. Hierdoor heeft u wellicht geen lekbak die volledig is afgesteld op uw wensen, maar wel een goedkopere oplossing. Wat is voor u de gewenste oplossing? Heeft u nog vragen over een op maat gemaakte lekbak? Of een HDPE of een PP bak voor u de oplossing is, neemt u gerust contact met ons op. Wij geven u persoonlijk advies om te bekijken welke oplossing voor het meest geschikt is. Niet op zoek naar een kunststof variant? Bekijk dan eens onze stalen bakken.