Zeer handige en stevige opvouwbare lekbak - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Lekbak opvouwbaar

16 Artikel(en)

per pagina

16 Artikel(en)

per pagina

Opvouwbare lekbakken

Opvouwbare lekbakken zijn belangrijk als er lekkages ontstaan. De lekbakken leg je onder de auto, vrachtwagen of andere voorwerpen waaruit kleine lekkages ontstaan. Vaak zijn deze lekkages gevaarlijke vloeistoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Het is dus belangrijk dat deze niet verspreid worden op straat of op andere plekken. Opvouwbare lekbakken worden ingezet tijdens een verkeersongeval of bij onderhoudswerkzaamheden.

De opvouwbare lekbakken zijn te gebruiken bij transport, brandweer, interventiediensten, opslagplaatsen, productiebedrijven, scheepvaart en nog voor andere werkzaamheden.

Verschillende opvouwbare lekbakken

Wij hebben verschillende soorten lekbakken, hoe groter de lekbak hoe duurder die natuurlijk wordt. Wij kunnen u garanderen dat alle lekbakken van goede kwaliteit zijn.

Bij het aanschaffen van een lekbak is het belangrijk om na te gaan bij wat voor werkzaamheden je het nodig hebt en of je hierbij een grote of een kleine lekbak nodig hebt. Let hierbij goed op, want anders koop je een te grote lekbak die je uiteindelijk niet nodig hebt. Grotere lekbakken kosten meer geld en dadelijk betaald u te veel geld voor een lekbak en dat moet natuurlijk voorkomen worden.

Uw opbouwbare lekbak online bestellen

Bij ons heeft u de mogelijk om zeer snel, eenvoudig en veilig uw opvouwbare lekbak te bestellen. Wij hebben in totaal meer dan 1100 producten die op deze manier besteld kunnen worden. Komt u er niet helemaal uit, neemt u gerust contact met ons op. Zo hopen wij u verder te helpen in het bestelproces of met het vinden van het juiste product. 

Andere producten gezocht?

Naast onze opvouwbare lekbakken hebben wij nog andere producten in het assortiment. Wij hebben verschillende producten die oplossingen kunnen bieden voor vloeistof, lekkages en opslag. Wij kunnen u garanderen dat alle producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en dat de prijs en kwaliteit verhouding goed is.