Kunststof lekbak voor vloeistof lekkage! - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Kunststof lekbakken

 

Klik op een van bovenstaande foto's voor de gewenste productcategorie

Kunststof lekbakken

Op zoek naar een kunststof lekbak waar de opvang van chemicaliën en andere gevaarlijke stoffen? Bij Oil Control Systems zijn er diverse opvangbakken verkrijgbaar. Wij kunnen super snel leveren, zodat uw lekkage snel verholpen of voorkomen wordt.

Diverse uitvoeringen kunststof lekbakken

Ons diverse assortiment zorgt ervoor dat er voor elk type lekkage een uitvoering kunststof lekbak verkrijgbaar is. Wij zetten de populairste mogelijkheden graag voor u op een rijtje.

Kunststof lekbak zonder rooster

De kunststof lekbak zonder rooster is een van de meest verkochte lekbak. In deze opvangbakken worden vaten of dergelijke in gezet. Voor zowel grotere vaten als voor kleine projecten zijn deze verkrijgbaar. Ook zijn deze varianten zonder rooster verkrijgbaar in een verrijdbare uitvoering of een uitvoering met een aparte stellage waar de vaten op kunnen worden gelegd.

Kunststof lekbak met rooster

In tegenstelling tot de variant zonder rooster wordt bij de kunststof lekbak met rooster een vat met gevaarlijke stoffen op de lekbak geplaatst. Zo hoeft een vat niet meer in en uit een opvangbak worden getild. De vloeistof lekt zo keurig de bak in. Een bijzondere uitvoering is de complete lekwerkvloer, waar op een groot oppervlak eenvoudig gewerkt kan worden.

Kunststof lekbak speciaal voor IBC vaten

Een kunststof lekbak voor IBC vaten is een must wanneer u werkt met IBC vaten en gevaarlijke stoffen. Deze opvangbakken hebben de juiste inhoud voor een IBC vat, mocht er een lekkage voorkomen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat de lekbak te klein is. Er zijn veel varianten verkrijgbaar, ook voor meerdere vaten tegelijk.

Kunststof lekbak op maat gemaakt

Liever een kunststof lekbak op maat gemaakt? Ook die mogelijkheid bieden wij! Wij bieden twee verschillende mogelijkheden als het aankomt op een opvangbak op maat. U heeft de keuze uit een HDPE en een PP op maat gemaakte bak. Welke oplossing is het beste voor u?

 

Liever een andere oplossing dan een kunststof lekbak?

Geen kunststof lekbak maar liever een stalen of opvouwbare variant? Bekijk dan ons complete assortiment stalen lekbakken, opvouwbare lekbakken. Voor alle toebehoren op het gebied van lekbakken kunt u hier terecht.