Kunststof kantelbak nodig? - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Kunststof kantelbakken

9 Artikel(en)

per pagina

9 Artikel(en)

per pagina

Kunststof kantelbak van polyethyleen

Onze kunststof kantelbakken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het belangrijkste van onze bakken is dat deze van polyethyleen zijn gemaakt. Dit wil zeggen dat deze geen vloeistoffen doorlaten. Hiermee zijn deze zeer geschikt voor opslag van olie, chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen. We hebben diverse formaten, namelijk opslag voor: 300, 500 en 750 liter vloeistof.

Welke type kunststof kantelbakken hebben wij?

  • Verrijdbare kunststof kantelbakken
  • Heftruck kunststof kantelbakken
  • Heftruck kunststof kantelbakken inclusief wielen

Verrijdbare kantelbak van kunststof

Het is van groot gemak wanneer een kunststof kantelbak eenvoudig kan worden verplaatst. Dit kan met een verrijdbaar exemplaar. Wij verkopen diverse formaten, zodat er voor elk type opslag een formaat beschikbaar is. Ook verkopen we deze in diverse kleuren, wellicht komen deze overeen met uw huisstijl.

Heftruck kunststof kantelbakken

Deze kunststof kantelbakken zijn geschikt voor een heftruck. Ze zijn voorzien van een onderstel met lepelkokers om de kantelbak met een heftruck te verplaatsen. Door de veermechaniek wordt voorkomen dat de bak verder kan kantelen dan 90 graden. Ook deze bakken zijn uiteraard vloeistofdicht.

Verrijdbare kunststof kantelbak geschikt voor de heftruck

Een combinatie van de twee bovenstaande opties is de kantelbak van kunststof voorzien van wielen en speciaal onderstel wat deze geschikt maar voor de heftruck. Hierdoor heeft u eigenlijk het beste van twee werelden. Uiteraard is ook deze variant verkrijgbaar in de drie gestelde formaten. Onze kantelbakken zijn eenvoudig te reinigen zodat deze eenvoudig zijn te hergebruiken.

Meer informatie over onze kunststof kantelbakken?

Neemt u gerust contact met ons op wanneer u meer informatie nodig heeft over onze kunststof kantelbakken. Wellicht zijn dit niet de gewenste maatvoeringen of de juiste kleur waar u naar op zoek bent. Hopelijk kunnen wij u alsnog op weg helpen!

Ander type kunststof opvangbak?

Bekijk ons volledige kunststof opvang assortiment wanneer u op zoek bent naar andere opvang producten.