Absorptieslangen

15 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Olie lekkage? Olie absorptieslangen en absorptieslangen helpen u!

Bent u vaak met olie werkzaam? Dan zijn onze olieabsorptieslangen en kussens eigenlijk onmisbaar. Of het nu op locatie is voor een klus, of bij u in een garage? U kunt eigenlijk niet zonder. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en is lekkage zo opgetreden. Hierdoor is het verstandig om hierop voorbereid te zijn. Zorgt u ervoor dat u uw absorptiemateriaal op voorraad heeft, dan is het risico op escalatie veel minder groot. Een stuk veiliger gevoel wanneer u aan de slag gaat met uw klus.

Olie absorptieslangen in diverse uitvoeringen

Bij Oil Control Systems bent u aan het juiste adres voor al uw olie absorptieslangen. Wij hebben ze in diverse uitvoeringen en formaten. Gebruikt u de slang enkel op het droge? Dan hoeft u niet te letten op de drijfbaarheid van de slang. Bijvoorbeeld onze olieworst van SPC blijft eenvoudig drijven op het water. Dus heeft u olielekkage in op het water, geen nood! Deze slangen zijn ideaal en zorgen ervoor dat de olie zich niet verder kan verspreiden. Leg de worst om de lekkage heen en vervolgens zorgt de slang ervoor dat de olie wordt geabsorbeerd.

Op zoek naar universele absorptieslangen?

Bent u bezig met bepaalde werkzaamheden en heeft uw vloeistof gelekt? Vervelend! Maar met onze absorptieslangen weet u zeker dat het lekkagegebied zich niet verder uit gaat breiden. Door de slang om het gebied heen te leggen zal de vloeistof zich niet verder verspreiden. Doordat u het gebied eigenlijk kadert, kan de vloeistof geen enkele kant meer op.

Voor welke vloeistoffen zijn de universele absorptieslangen geschikt?

Dit type slang is geschikt voor bijna elk type vloeistof. Of het nu om gevaarlijke vloeistoffen gaat, of dat u met de absorptieslangen wateroverlast wil bestrijden, het is erg uiteenlopend. Denk hierbij ook aan vloeistoffen als zuren, basen, logen, oplosmiddelen en koelvloeistoffen. Eigenlijk gaat het hierbij om allerlei industriële vloeistoffen.

De vloeistof zit in de absorptieslang, wat nu?

Heeft de absorptieslang zijn werking gedaan, dan is het zaak om de vloeistof verder te verwerken. Dit kan natuurlijk door de slang om een veilige manier weg te gooien, maar de slangen zijn in sommige gevallen ook uitwringbaar. Ook kunnen de slangen verbrand worden, hier is het materiaal van de slangen geschikt voor.

Hoe werken absorptieslangen?

Deze kunt u eenvoudig neerleggen op de plek waar u wilt dat de vloeistof wordt geabsorbeerd. Deze absorptieslangen blijven ook drijven, waardoor deze ook in het water kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld olie.

Welke absorptieslangen heb ik nodig?

Dit hangt af van het soort vloeistof dat u wilt absorberen en de hoeveelheid ervan. We hebben absorptieslangen die enkel bedoeld zijn voor olie, maar ook universele absorptieslangen.

Wat is de levertijd bij Oil Control Systems?

Wanneer u uw bestelling vandaag plaatst, heeft u deze morgen al binnen. Erg handig bij bijvoorbeeld een onverwachtse lekkage!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij bestellingen onder de €600 zijn deze in Nederland €17,50 en in België €22,50. Bestelt u voor meer dan €600, dan zijn deze gratis.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Ja, dit kan binnen 14 dagen. Wanneer u hiervoor contact met ons opneemt, kunnen we samen tot een passende oplossing komen.

Waarom absorptieslangen bij Oil Control Systems kopen?

Door onze ervaring van ruim 20 jaar op het gebied van veiligheid en industrie, kunt u ervan uitgaan dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Hierdoor weten we precies wat u nodig heeft. Daarbij profiteert u bij ons ook nog eens van de scherpste prijzen!