Absorptierollen

44 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

44 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Olie absorptierollen nodig?

Olie lekkage voorkomen of bestrijden? Dan zijn onze olie absorptierollen een absolute must have. Naar mate de hoeveelheid waar u mee werkt toeneemt, is het wellicht verstandig om te kijken welk type rol het beste bij uw werkzaamheden past. Wij hebben een divers en uitgebreid assortiment aan absorptiemateriaal en leggen u graag uit welke mogelijkheden wij u bieden.

Olie absorptierollen 1 laags

Dit zijn eigenlijk onze ‘budget’ olie absorptierollen. Deze rollen zijn zoals de naam al zegt, eigenlijk de goedkoopste rollen die wij in ons assortiment aanbieden. Bij een kleine hoeveelheid lekkage voldoen deze rollen absoluut, gaat u met grotere hoeveelheid werken of wilt u zeker weten dat u niet met lekkage blijft zitten, is het wellicht verstandig voor een zwaardere kwaliteit te gaan. Wel hebben we deze 1 laags rollen in verschillende maten en uitvoeringen. Denk hierbij aan een antistatische variant en vier verschillende formaten.

Olie absorptierollen 2 laags, voor meer kwaliteit!

Onze twee laags olie absorptierollen zijn van een grotere kwaliteit dan de 1 laags variant. Zo zijn deze range producten uitgevoerd met diverse 2 lagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de 2 laags en pluisarme variant. Hierbij is deze ook nog eens gemaakt van polypropyleen, waardoor deze geen vocht meer lekt.

3 laags olie absorptierollen, voor nog meer zekerheid

De 3 laags olie absorptierollen zijn logischerwijs nog beter dan de 2 laags variant. Meer absorptievermogen, nog sterker en hierdoor nog veel prettiger in gebruik. Deze 3 laags variant hebben we in diverse uitvoeringen. Maar met name in veel verschillende afmetingen zijn onze rollen verkrijgbaar.

Universele asborptierollen nodig?

Bent u vaak met verschillende vloeistoffen en chemicaliën aan de slag? Dan bent u wellicht niet op zoek naar specifieke rollen voor chemicaliën of voor bijvoorbeeld olie. Het is een flinke investering op voor alle stoffen aparte rollen aan te schaffen. Hiervoor hebben wij super handige universele absorptierollen. Onze universele producten zijn geschikt voor meerdere vloeistoffen, waardoor u kostenbesparend bezig kunt zijn. Handig toch?

Veel verschillende universele absorptierollen

Als u assortiment universele absorptierollen bekijkt ziet u dat wij een zeer uitgebreid en uiteenlopend spectrum hebben. Wij kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken uit al onze rollen. Bestaat er bij u weinig risico op olielekkage of is de hoeveelheid olie die gelekt kan worden klein, dan volstaat wellicht onze ‘budget’ range aan rollen. Dit zijn onze 1 laags rollen. Deze rollen hebben voldoende absorberend vermogen voor kleine lekkages.

Kans op grotere lekkages? Ga voor onze 3 laags universele absorptierollen

Onze 3 laags universele absorptierollen zijn uiteraard een grotere investering dan onze 1 laags of 2 laags producten. Maar met deze collectie bent u er zekerder van dat de lekkage beter wordt geabsorbeerd, hierdoor bent u uiteindelijk minder lang bezig om een lekkage op te ruimen. Tijdbesparend is al een prettige bijkomstigheid, maar voor het milieu is het ook beter. De lekkage wordt sneller en beter geabsorbeerd waardoor eventuele schade aan het milieu sneller bestreden kan worden.

Speciale universele absorptierollen loopmatten

Een universele absorptierol in de vorm van een loopmat kan in sommige situaties de ideale uitkomst zijn. Bent u bijvoorbeeld in de weer met een heftruck, zijn onze matten ideaal. De heftruck heeft geen last van de mat, maar u weet zeker dat eventuele lekkage keurig wordt opgevangen in de loopmatten. Ook hebben wij absorptierollen loopmatten met een klevende onderlaag. Deze rollen zijn perfect omdat deze zich niet verplaatsen of kunnen verschuiven. Hierdoor bent u er zeker van dat u bijvoorbeeld niet blijft hangen achter een loopmat.

Zeer speciaal, Trackmat olie absorptierollen

Een trackmat olie absorptierol is geschikt voor een intens loopverkeer, met name de gene die een hoge absorptie en scheurvastheid vereisen. Deze rollen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden bij de spoorwegen. De anti slip laag zorgt ervoor dat de mat op z’n plek blijft en zorgt daarmee ook voor een veilig werkomgeving.

Hoe werken absorptierollen?

Uit hoe meer lagen de rol bestaat en hoe langer deze is, hoe meer absorptievermogen de absorptierol heeft. U kunt deze eenvoudig uitrollen en neerleggen op de plek waar u vloeistof wilt absorberen.

Welke absorptierollen heb ik nodig?

Dit hangt af van de hoeveelheid en welk soort vloeistof u wilt absorberen. Zo hebben we absorptierollen speciaal voor olie, maar ook voor universele doeleinden. Wanneer u hierover twijfelt, kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Zij voorzien u graag van persoonlijk advies!

Wat is de levertijd bij Oil Control Systems?

Omdat meer dan 80% van onze artikelen uit eigen voorraad wordt verzonden, kunnen wij waarmaken dat uw bestellingen de volgende werkdag al in huis heeft. Hierdoor heeft u bij ons geen last van lange wachttijden!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij ons heeft u geen last van verrassingen, wat betreft bezorgkosten. Hier hanteren we namelijk een vast bedrag voor. Voor Nederland bedragen deze €17,50 en voor België €22,50, bij besteding tot €600. Besteedt u meer dan €600, dan zijn de verzendkosten geheel gratis!

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Wanneer artikelen niet naar wens zijn of naar behoren werken, neem dan gerust contact met ons op. Zo kunnen we samen tot een passende oplossing komen.

Waarom absorptierollen bij Oil Control Systems kopen?

Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we hoogwaardige kwaliteit van onze producten en levering te waarborgen. Daarnaast voorzien onze deskundige medewerkers u graag van persoonlijk advies, zodat u tevreden bent met uw aankoop. Daarbij komt dat uw bestelling de volgende dag al in huis is, wat ideaal is bij bijvoorbeeld onverwachtse lekkage.