Absorptiekussens

10 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Op zoek naar olie absorberende kussens?

Bestaat bij uw eerder de kans op kleinere lekkage, maar wel op een repeterende manier? Dan zijn de olie absorberende kussens als absorptiemateriaal een uitkomst. Vaak worden deze kussens in combinatie bestelt met bijvoorbeeld onze lekbakken. Het kussen legt u onder bijvoorbeeld het kraantje van de IBC bak. Een kraantje kan vaker lekken, maar het blijft wel op dezelfde positie. Een kussentje heeft het vermogen om veel olie op te nemen, hierdoor is dit een ideale combinatie. Deze kussens hebben wij in verschillende uitvoeringen en formaten. Zit het kussen er niet bij wat u zoekt? Neemt u dan eens contact op met ons, hopelijk kunnen wij u dan alsnog van dienst zijn.

Universele absorptiekussens, ook handig!

Heeft u kans op kleinere lekkages? Dan zijn onze universele absorptiekussens ook een uitkomst. Deze kussens legt u onder een kraan die bijvoorbeeld kan gaan lekken. Het kussen heeft een hoog vochtopname gehalte, maar neemt niet zoveel volume in op de locatie. Een handige uitkomst toch? Zit uw gewenste product er niet tussen? Neemt u dan gerust contact met ons op en wij helpen u verder.

Hoe werken absorptiekussens?

Deze kunt u eenvoudig op of bij de plek met vloeistof leggen. Hiermee voorkomt u verdere verspreiding van het middel. Het is echter wel van belang dat u het geschikte soort kussen gebruikt dat bedoeld is voor de desbetreffende vloeistof.

Welke absorptiekussens heb ik nodig?

Het soort vloeistof dat het absorptiekussen absorbeert, is afhankelijk van welk absorptiekussen u koopt. Onze olie absorptiekussens zijn enkel bedoeld voor olie, dus niet voor vloeistoffen als water. Met universele absorptiekussens kunt u andere vloeistoffen absorberen.

Wat is de levertijd bij Oil Control Systems?

Plaatst u uw bestelling vandaag, dan heeft u deze morgen al binnen. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met lange wachttijden, wat ideaal is wanneer u onverwacht lekkage heeft.

Wat zijn de bezorgkosten?

Wanneer u een bestelling plaatst van minder dan €600, betaalt u in Nederland standaard €17,50 verzendkosten en in België €22,50.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Ja, dit is mogelijk binnen 14 dagen. Wanneer een artikel niet blijkt zoals verwacht of defect is, kunt u contact met ons opnemen. Vervolgens kunnen we samen kijken naar een geschikte oplossing.

Waarom absorptiekussens bij Oil Control Systems kopen?

Bij ons kunt u rekenen op de beste kwaliteit van zowel onze producten als onze expertise, door ruim 20 jaar ervaring op het gebied van veiligheid in de industrie. Daarbij voldoen al onze artikelen aan de strengste milieueisen. Profiteer bij ons van de beste producten tegen de scherpste prijzen!