Absorptiekorrels

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Onderhoudsmiddelen als absorptiekorrels gezocht?

Ben je op zoek naar bepaalde onderhoudsmiddelen voor bijvoorbeeld in een werkplaats? Dan zijn onze handige absorptiekorrels een absolute must have. Deze korrels zorgen ervoor dat nagenoeg alle vloeistoffen worden geabsorbeerd. We hebben hier de keuze uit fijne korrels en grovere korrels. Wat voor u het meest geschikt is.

Wat hebben wij nog meer naast absorptiekorrels?

We hebben een uitgebreid assortiment aan onderhoudsmiddelen en absorptiemateriaal. Diverse soorten poetspapier, met de daarbij horende dispenserrollen of een handige vloerstandaard voor de papierrollen. Ook van het poetspapier hebben we diverse soorten en kwaliteiten. Zo hebben we 1 laags en 2 laags poetspapier. De 2 laags variant is ook weer een stukje breder dan de 1 laags. Hierdoor heb je minder papier nodig om bijvoorbeeld je handen schoon te krijgen.

Wat zijn absorptiekorrels?

Dit zijn korrels die kunnen worden gebruikt, op bijvoorbeeld de werkvloer, om de kans op uitglijden te vermijden. Wanneer deze korrels in aanraking komen met vloeistof, wordt het vloeistof geabsorbeerd en onschadelijk gemaakt om over uit te glijden.

Welke absorptiekorrels heb ik nodig?

De absorptiekorrels die we aanbieden, zijn geschikt voor allerlei vloeistoffen: chemicaliën, logen, zuren, oliën en oplosmiddelen. Afhankelijk van het aantal korrels dat u nodig heeft, kunt u een overweging maken voor welk product u gaat. Mocht u hier persoonlijk advies bij kunnen gebruiken, twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Wat is de levertijd bij Oil Control Systems?

Doordat we het grootste deel van onze producten uit eigen voorraad leveren, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten voor bestellingen onder de €600 zijn standaard €17,50 in Nederland en €22,50 in België. Bestelt u voor meer dan €600, dan zijn de verzendkosten geheel gratis! Doordat we vaste verzendtarieven hanteren, ongeacht het formaat of gewicht van de bestelling, komt u niet voor onverwachtse kosten te staan.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Dit is mogelijk binnen 14 dagen. Wanneer u niet tevreden bent over uw bestelling of deze niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u contact met ons opnemen.

Waarom absorptiemateriaal bij Oil Control Systems kopen?

Onze absorptiekorrels zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar, en daardoor milieuvriendelijk. Daarbij leveren we enkel producten en advies van hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van veiligheid en industrie, weten we precies wat onze klanten nodig hebben.