Absorptiedoeken

24 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Op zoek naar olie absorptiedoeken?

Olielekkage? Of op zoek naar absorptiemateriaal dat in het geval van nood de lekkage tot een minimum kunnen beperken? Onze olie absorptiedoeken kunnen deze zekerheid bieden zodat in het geval van lekkage dit zo snel mogelijk tot een minimum beperkt kan worden. We hebben een divers assortiment op dit gebied, hierbij gaat het met name om diverse kwaliteiten.

Diverse kwaliteiten olie absorptiedoeken

Voor elk type lekkage heb je een type olie absorptiedoek wat voor een bepaalde kwaliteit staat. Zo heb je doeken die van zeer zware kwaliteit zijn. Deze hebben meer vermogen om vloeistof op te vangen dan doeken die licht van kwaliteit zijn. Deze doeken zijn bijvoorbeeld 1 laags, dit in tegenstelling tot de zware. Hier gaat het soms drie laags absorptiedoeken. Uiteraard zit er qua prijs verschil tussen de verschillende kwaliteiten.

Diverse formaten olie absorptiedoeken

Een veel gebruikt formaat bij olie absorptiedoeken is 41 x 51 cm. Dit formaat is een gebruikelijk formaat en eenvoudig aan te brengen op de lekkage. Uiteraard hebben wij ook doeken van andere formaten, deze zijn geschikt voor grotere lekkages. Denk hierbij aan de super zware en superieure kwaliteit, deze doeken zijn in het formaat 71 x 71 cm.

Universele absorptie producten

Universele absorptie producten zijn speciaal gemaakt om milieugevaarlijke stoffen op te ruimen. Het is belangrijk om deze producten goed op te ruimen voor het milieu en het is ook veiliger voor medewerkers. Wij hebben verschillende producten die hierbij kunnen helpen en dat zijn doeken, rollen, socs en kussens.

Universele absorptiedoeken wat u zoekt?

De doeken die wij verkopen zijn absorberend voor alle industriële vloeistoffen. Hierbij behoort ook olie, water, oplosmiddelen en koelvloeistof. De doeken nemen wel 25 van hun eigen gewicht op. Hierdoor heb je bijna geen andere  producten nodig om dezelfde vloeistof op te nemen. Dit betekend dat er minder afvalstoffen en langere afvalverwijderingskosten ontstaan.

Absorptie producten voor chemicaliën

Als er chemicaliën lekken is het belangrijk dat die goed opgeruimd worden. Hiervoor hebben wij verschillende producten die u hierbij kunnen helpen en dit zijn absorptiedoeken, rollen, socs en kussens.

Absorptiedoeken nodig?

Om chemicaliën op te ruimen hebben wij absorptiedoeken. Deze doeken absorberen ongeveer 80 liter aan chemische stoffen. Deze doeken dient u bij de volgende vloeistoffen gebruiken:

  • Chemicaliën
  • Gevaarlijke agressieve stoffen
  • Met name te gebruiken in labratoria

De doeken hebben een pluisarme spinvlies in de toplaag waardoor het product sterker wordt. De doeken hebben een groene kleur, hierdoor kan men zien dat het om gevaarlijk afval gaat.

Overige producten voor lekkages

Heb je andere producten als absorptierollen, worsten of kussen nodig voor lekkages? Ook dit hebben wij in ons uitgebreide assortiment. Zo bieden wij het complete pakket als het gaat om lekkages en kunt u snel schakelen in het geval van nood. Mocht u speciale vragen hebben over onze absorptiedoeken, neemt u gerust contact op via de telefoon of e-mail.

Hoe werken absorptiedoeken?

In principe werken deze absorptiedoeken hetzelfde als hoe u doeken normaal ook gebruikt. Het verschil met absorptiedoeken is dat deze bedoeld zijn voor olie. Er zijn ook universele absorptiedoeken die ook voor chemicaliën bedoeld zijn.

Welke absorptiedoeken heb ik nodig?

Deze doeken zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, lagen en formaten. Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het materiaal waar u de doeken voor wilt gebruiken. Des te grotere hoeveelheden vloeistof u ermee wilt opruimen, des te meer meerlaags uw doeken dienen te zijn. Wanneer u hier meer vragen over heeft, kunt u ze gerust aan onze klantenservice stellen.

Wat is de levertijd bij Oil Control Systems?

We leveren uw bestelling doorgaans de volgende werkdag al. Daarom heeft u bij ons geen last van lange wachttijden!

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij besteding tot €600 zijn de verzendkosten voor Nederland €17,50 en voor België €22,50. Bij besteding vanaf €600 hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Kunnen artikelen geretourneerd worden?

Ja, dit kan. Ondanks dat we naar perfectie streven, kan het zijn dat een product niet naar wens is of dat er iets mis is met een product. Wanneer dit het geval is, kunt u contact met ons opnemen zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Waarom absorptiedoeken bij Oil Control Systems kopen?

Aangezien we meer dan 20 jaar koploper zijn op het gebied van veiligheid in de industrie, kunt u er bij ons vanuit gaan dat wij producten van hoogwaardige kwaliteit leveren. We bieden u advies op maat en u kunt gerust een vrijblijvende offerte aanvragen.