Universele absorptierollen nodig? - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Universele absorptierollen

26 Artikel(en)

per pagina

26 Artikel(en)

per pagina

Universele asborptierollen nodig?

Bent u vaak met verschillende vloeistoffen en chemicaliën aan de slag? Dan bent u wellicht niet op zoek naar specifieke rollen voor chemicaliën of voor bijvoorbeeld olie. Het is een flinke investering op voor alle stoffen aparte rollen aan te schaffen. Hiervoor hebben wij super handige universele absorptierollen. Onze universele producten zijn geschikt voor meerdere vloeistoffen, waardoor u kostenbesparend bezig kunt zijn. Handig toch?

Veel verschillende universele absorptierollen

Als u assortiment universele absorptierollen bekijkt ziet u dat wij een zeer uitgebreid en uiteenlopend spectrum hebben. Wij kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken uit al onze rollen. Bestaat er bij u weinig risico op olielekkage of is de hoeveelheid olie die gelekt kan worden klein, dan volstaat wellicht onze ‘budget’ range aan rollen. Dit zijn onze 1 laags rollen. Deze rollen hebben voldoende absorberend vermogen voor kleine lekkages.

Kans op grotere lekkages? Ga voor onze 3 laags universele absorptierollen

Onze 3 laags universele absorptierollen zijn uiteraard een grotere investering dan onze 1 laags of 2 laags producten. Maar met deze collectie bent u er zekerder van dat de lekkage beter wordt geabsorbeerd, hierdoor bent u uiteindelijk minder lang bezig om een lekkage op te ruimen. Tijdbesparend is al een prettige bijkomstigheid, maar voor het milieu is het ook beter. De lekkage wordt sneller en beter geabsorbeerd waardoor eventuele schade aan het milieu sneller bestreden kan worden.

Speciale universele absorptierollen loopmatten

Een universele absorptierol in de vorm van een loopmat kan in sommige situaties de ideale uitkomst zijn. Bent u bijvoorbeeld in de weer met een heftruck, zijn onze matten ideaal. De heftruck heeft geen last van de mat, maar u weet zeker dat eventuele lekkage keurig wordt opgevangen in de loopmatten. Ook hebben wij absorptierollen loopmatten met een klevende onderlaag. Deze rollen zijn perfect omdat deze zich niet verplaatsen of kunnen verschuiven. Hierdoor bent u er zeker van dat u bijvoorbeeld niet blijft hangen achter een loopmat.