Absorberende universele vloeistofdoeken nodig? - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Universele absorptiedoeken

7 Artikel(en)

per pagina

7 Artikel(en)

per pagina

U zoekt universele absorberende doeken

In ons assortiment vindt u absorptiedoeken in verschillende maten en aantallen. Er is keuze uit doeken die één laag hebben, 2 lagen of zelfs 3 lagen.

Absorptiedoeken met één laag

Bij de absorptiedoeken van één laag heeft u de keuze uit twee producten:

de OCS universele absorberende doeken of de GP universele doek.

De OCS doeken worden verkocht in een doos met 100 stuks in de maat 40 x 50 cm. Deze doeken combineren sterkte met een hoog absorptievermogen, zij nemen tot 25 maal hun eigen gewicht aan vloeistoffen op. Deze universele doek absorbeert alle industriële vloeistoffen inclusief oliën, water, oplosmiddelen en koelvloeistoffen.

De GP universele absorptiedoek is verkrijgbaar in een doos van 200 stuks in de maat 41 x 51 cm en is geperforeerd. De opname van deze doeken is 18 keer het eigen gewicht en zijn geschikt voor alle industriële vloeistoffen inclusief zuren, basen, logen, oliën, water, oplosmiddelen en koelvloeistoffen.

Pluisarme absorptiedoeken, twee lagen

Bent u op zoek naar een pluisarme absorptiedoek dan raden wij u de MRO universele pluisarme absorptiematten aan. Deze matten zijn geschikt voor algemene onderhoudswerkzaamheden of het opruimen van kleine lekkages en absorberen alle industriële vloeistoffen inclusief oliën, water, oplosmiddelen en koelvloeistoffen. U kunt deze universele doeken verkrijgen in een doos van 100 of 150 stuks en de doeken zijn voorzien van perforatie. Voor extra gebruiksgemak adviseren wij nog het unieke “Dispense & Dispose” systeem van SPC.

Absorptiedoeken met 3 lagen, pluisvrij

Wilt u zeker zijn dat er bij het schoonmaken geen loskomende vezels in uw apparatuur achterblijven, kies dan voor de UXT extra sterke universele pluisvrije absorptiedoeken. Deze doeken zijn scheurvast en geschikt voor alle industriële vloeistoffen inclusief oliën, water, oplosmiddelen en koelvloeistoffen. De doeken zijn verpakt in een doos van 100 of 200 stuks met een grootte van 41 x 51 cm en voorzien van perforatie.

Handige absorptiedoeken

voor het eenvoudig reinigen van gereedschap en machine-onderdelen hebben wij de absorptiedoeken van Slikwik. Deze schoonmaakdoekjes zijn geschikt voor oliën, water, oplosmiddelen en zelfs zuren. Verkrijgbaar in een doos van 500 stuks, 30x 38 cm groot.

Ideaal om mee te nemen in voertuigen of heftrucks is de Spill dispenser box van 10 liter. Deze box bevat 15 universele doeken en is hervulbaar. De box is 44 x 45 x 4 cm groot.

Om te voorkomen dat bij het pompen gemorste vloeistof op de grond terechtkomt, kunt u gebruikmaken van de vatendekselmatjes. Deze matjes zijn enkel laags, zware uitvoering, Ø 56 en passen op de bovenkant van een 200 liter vat. Per 25 stuks leverbaar in DTA25 - ALLWIK voor olie, water en chemicaliën, en in DTO25 - OIL ONLY voor olie en vloeistoffen op petroleumbasis.