Polypropylene universele absorptiematerialen - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Universele vloeistoffen absorptie producten

 

Klik op een van bovenstaande foto's voor de gewenste productcategorie

Universele absorptie producten

Universele absorptie producten zijn speciaal gemaakt om milieugevaarlijke stoffen op te ruimen. Het is belangrijk om deze producten goed op te ruimen voor het milieu en het is ook veiliger voor medewerkers. Wij hebben verschillende producten die hierbij kunnen helpen en dat zijn doeken, rollen, socs en kussens.

Universele absorptiedoeken wat u zoekt?

De doeken die wij verkopen zijn absorberend voor alle industriële vloeistoffen. Hierbij behoort ook olie, water, oplosmiddelen en koelvloeistof. De doeken nemen wel 25 van hun eigen gewicht op. Hierdoor heb je bijna geen andere  producten nodig om dezelfde vloeistof op te nemen. Dit betekend dat er minder afvalstoffen en langere afvalverwijderingskosten ontstaan.

Gaat u eerder voor universele absorptierollen

Wij hebben verschillende rollen waarmee je grote oppervlakken kan schoonmaken en dat komt ook omdat de rollen veel water opnemen. Toch hebben wij in ons assortiment vele verschillende absorberende rollen. Het ene is gemaakt van gerecycled kranten of en de andere rol is gemaakt van gerecyclede vezels. Vaak kunnen deze rollen meer dan 15 keer hun eigen gewicht opnemen aan vloeistof.

Of toch voor universele absorptie socs en kussens

Tevens worden er socs en kussen ingezet voor absorptie van producten.  De socs zijn flexibel en vormen zich makkelijk om een machine heen. De socs zijn uitwringbaar en kunnen verbrand worden.

De kussens zijn ideaal om te gebruiken bij moeilijke en toegankelijke ruimtes. Er zijn vaak twee verschillende afmetingen. De kussens worden vaak gebruikt bij opvangbakken.

Diverse universele absorptiematerialen

Naast doeken, rollen, socs en kussens hebben wij nog andere universele absorptie producten. Zo hebben we verschillende vloermatten. Deze vloermatten zijn absorberend en bij sommige zit er een klevende onderlaag. Ook hebben we een absorberende deken voor wateroverlast.

Online producten bestellen bij Oil Control Systems

Bij ons kunt u heel gemakkelijk online universele absorptie producten bestellen. Wij hebben 1100 producten op voorraad, waardoor de producten binnen enkele dagen geleverd kunnen worden. Voor bestellingen onder de € 1500,- worden vrachtkosten/ verzendkosten berekend, deze kosten vindt u hier terug.

Komt u er niet helemaal uit of weet u niet de juist universele absorptiematerialen te vinden? Neemt u gerust contact met ons op, dan kunnen wij u ongetwijfeld op weg helpen naar het juiste product. Het product om lekkage te bestrijden of voorbereidingen te treffen voor eventuele lekkage.