Alle absorberende producten om chemicaliën op te nemen - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Chemische vloeistoffen absorptie producten

 

Klik op een van bovenstaande foto's voor de gewenste productcategorie

Absorptie producten voor chemicaliën

Als er chemicaliën lekken is het belangrijk dat die goed opgeruimd worden. Hiervoor hebben wij verschillende producten die u hierbij kunnen helpen en dit zijn absorptiedoeken, rollen, socs en kussens.

Absorptiedoeken nodig?

Om chemicaliën op te ruimen hebben wij absorptiedoeken. Deze doeken absorberen ongeveer 80 liter aan chemische stoffen. Deze doeken dient u bij de volgende vloeistoffen gebruiken:

  • Chemicaliën
  • Gevaarlijke agressieve stoffen
  • Met name te gebruiken in labratoria

De doeken hebben een pluisarme spinvlies in de toplaag waardoor het product sterker wordt. De doeken hebben een groene kleur, hierdoor kan men zien dat het om gevaarlijk afval gaat.

Of eerder absorptierollen nodig?

We hebben verschillende maten rollen van het merk Hazwik UN. De rollen absorberen chemische stoffen zoals zuren en basen. Ook deze rollen hebben net als de doeken een groene kleur waaraan men kan zien dat het om gevaarlijk afval gaat. Door de groene kleur veranderd het papier niet van kleur. Het is belangrijk om enkel de hoeveelheid te gebruiken die nodig is.

Socs en absorptiekussens gezocht?

Daarnaast hebben wij ook socs en kussens in ons assortiment die kunnen helpen bij chemicaliën vloeistoffen. Socs kunnen gebruikt worden voor een snelle insluiting en opname van gevaarlijke vloeistoffen. De socs zijn verkrijgbaar in verschillende maten, hierdoor passen zij perfect rond om een machines die bijvoorbeeld last hebben van lekkages.

Kussens worden gebruikt voor het absorberen van lekkages in nauw of moeilijk gesloten ruimtes. Hierbij gaat het om chemicaliën, zuren en basen. Door de kussen kunt  u snel stoffen verwijderen in grote hoeveelheden. Er zijn verschillende afmetingen, waardoor de kussens geschikt zijn voor verschillende formaten.

Online bestellen bij Oil Control Systems

Bij Oil Control Systems heeft u de mogelijkheid om snel en veilig online uw gewenste absorptiemateriaal voor chemicaliën te bestellen. Bij ons kunt u heel gemakkelijk online producten bestellen. Wij hebben 1100 producten op voorraad, waardoor de producten binnen enkele dagen geleverd kunnen worden. Voor bestellingen onder de € 1500,- worden vrachtkosten/ verzendkosten berekend, deze kosten vindt u hier terug.

Bij ons zijn er drie betalingsmogelijkheden, u kunt bij ons eenvoudig en veilig via iDeal betalen.