Olie absorptierollen voor de dagelijkse werkzaamheden - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Olie absorptierollen

21 Artikel(en)

per pagina

21 Artikel(en)

per pagina

Olie absorptierollen nodig?

Olie lekkage voorkomen of bestrijden? Dan zijn onze olie absorptierollen een absolute must have. Naar mate de hoeveelheid waar u mee werkt toeneemt, is het wellicht verstandig om te kijken welk type rol het beste bij uw werkzaamheden past. Wij hebben een divers en uitgebreid assortiment en leggen u graag uit welke mogelijkheden wij u bieden.

Olie absorptierollen 1 laags

Dit zijn eigenlijk onze ‘budget’ olie absorptierollen. Deze rollen zijn zoals de naam al zegt, eigenlijk de goedkoopste rollen die wij in ons assortiment aanbieden. Bij een kleine hoeveelheid lekkage voldoen deze rollen absoluut, gaat u met grotere hoeveelheid werken of wilt u zeker weten dat u niet met lekkage blijft zitten, is het wellicht verstandig voor een zwaardere kwaliteit te gaan. Wel hebben we deze 1 laags rollen in verschillende maten en uitvoeringen. Denk hierbij aan een antistatische variant en vier verschillende formaten.

Olie absorptierollen 2 laags, voor meer kwaliteit!

Onze twee laags olie absorptierollen zijn van een grotere kwaliteit dan de 1 laags variant. Zo zijn deze range producten uitgevoerd met diverse 2 lagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de 2 laags en pluisarme variant. Hierbij is deze ook nog eens gemaakt van polypropyleen, waardoor deze geen vocht meer lekt.

3 laags olie absorptierollen, voor nog meer zekerheid

De 3 laags olie absorptierollen zijn logischerwijs nog beter dan de 2 laags variant. Meer absorptievermogen, nog sterker en hierdoor nog veel prettiger in gebruik. Deze 3 laags variant hebben we in diverse uitvoeringen. Maar met name in veel verschillende afmetingen zijn onze rollen verkrijgbaar.

Zeer speciaal, Trackmat olie absorptierollen

Een trackmat olie absorptierol is geschikt voor een intens loopverkeer, met name de gene die een hoge absorptie en scheurvastheid vereisen. Deze rollen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden bij de spoorwegen. De anti slip laag zorgt ervoor dat de mat op z’n plek blijft en zorgt daarmee ook voor een veilig werkomgeving.