Absorberende olieslangen & kussens nodig? - Oil Control Systems B.V.

Klik hier voor alle product categorieën op één rij!


Olie absorptieslangen & kussens

18 Artikel(en)

per pagina

18 Artikel(en)

per pagina

Olie lekkage? Olieasborptieslangen en absorptieslangen helpen u!

Bent u vaak met olie werkzaam? Dan zijn onze olieabsorptieslangen en kussens eigenlijk onmisbaar. Of het nu op locatie is voor een klus, of bij u in een garage? U kunt eigenlijk niet zonder. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en is lekkage zo opgetreden. Hierdoor is het verstandig om hierop voorbereid te zijn. Zorgt u ervoor dat u uw slangen en kussens op voorraad heeft, dan is het risico op escalatie veel minder groot. Een stuk veiliger gevoel wanneer u aan de slag gaat met uw klus.

Olie absorptieslangen in diverse uitvoeringen

Bij Oil Control Systems bent u aan het juiste adres voor al uw olie absorptieslangen. Wij hebben ze in diverse uitvoeringen en formaten. Gebruikt u de slang enkel op het droge? Dan hoeft u niet te letten op de drijfbaarheid van de slang. Bijvoorbeeld onze olieworst van SPC blijft eenvoudig drijven op het water. Dus heeft u olielekkage in op het water, geen nood! Deze slangen zijn ideaal en zorgen ervoor dat de olie zich niet verder kan verspreiden. Leg de worst om de lekkage heen en vervolgens zorgt de slang ervoor dat de olie wordt geabsorbeerd.

Eerder op zoek naar olie absorberende kussens?

Bestaat bij uw eerder de kans op kleinere lekkage, maar wel op een repeterende manier? Dan zijn de olie absorberende kussens een uitkomst. Vaak worden deze kussens in combinatie bestelt met bijvoorbeeld onze lekbakken. Het kussen legt u onder bijvoorbeeld het kraantje van de IBC bak. Een kraantje kan vaker lekken, maar het blijft wel op dezelfde positie. Een kussentje heeft het vermogen om veel olie op te nemen, hierdoor is dit een ideale combinatie. Deze kussens hebben wij in verschillende uitvoeringen en formaten. Zit het kussen er niet bij wat u zoekt? Neemt u dan eens contact op met ons, hopelijk kunnen wij u dan alsnog van dienst zijn.